header_nightclub

Avondvullend jaren 30 entertainment-programma

Veel mensen dromen ervan om een kleine reis in de tijd terug te maken naar het nachtclubleven van de jaren dertig van de vorige eeuw. De tijd waarin het uitgaansleven ‘underground’ en de alcohol -markt in handen van gangsters was. De tijd van jazz, whisky, sigaren, gangsters, swingdance en burlesque.

WhoSHEdo geeft u en uw gasten de kans om deze reis terug in de tijd te beleven. Een zeer originele en sfeervolle invulling van uw bedrijfsfeest, receptie, borrel, bruiloft, themafeest en diner dansant!

WhoSHEdo Night Club bestaat uit het volgende entertainmentprogramma:

WhoSHEdo Night Club Music

WhoSHEdo speelt, geheel in vintage-sfeer, zowel opzwepende swingnummers  als zwoele ballads van de jaren 30 en 40. Liedjes in de stijl van van Billie Holiday en Caro Emerald passeren de revue, maar ook pophits van deze tijd worden omgetoverd naar de jaren 30 stijl. De zwoele stem van zangeres Mylène Hanson voert u naar nostalgische sferen.

Lindyhop dansacts

lindyhop2

Ons Lindyhop-dansduo verrast u met twee wervelende dansacts.
De Lindy Hop is een authentieke Afro-Amerikaanse swingdans, die populair was in de jazzclubs van de jaren 30 en 40 in New York, zoals de ‘Savoy’. De lindyhop werd beïnvloed door o.a. de charleston en de tapdance. Het was een energieke partnerdans waarin improvisatie centraal stond.
Ons lindyhop-danskoppel behoort tot de top van Nederland en brengt de originele nachtclubswing weer helemaal tot leven.

Burlesque-acts

lindyhop

Onze verleidelijke en elegante burlesque-danseres voert met twee prikkelende acts de spanning op tot ongekende hoogten.
Burlesque is een vorm van adult entertainment die in de jaren 1930-1950 zeer populair was: een chique, elegante ‘striptease’, die nog iets aan de fantasie overlaat.
Een van onze vaste Burlesque-artiesten is Victoria Romanova. Miss Romanova werd geïnspireerd door pioniers van de burlesque: Dita von Teese en Bettie Page en zij heeft haar eigen stijl ontwikkeld die door haar fans geroemd wordt als elegant, chic en verleidelijk. Miss Romanova laat u ervaren wat echte Burlesque is!

topkader

Extra: workshop Charleston dansen

WhoSHEdo Nightclub biedt naast het WhoSHEdo Nightclub-programma de mogelijkheid om uw gasten nog iets extra’s aan te bieden: een vrolijke workshop Charleston dansen.

Workshop Charleston dansen
Onze swingdansers nemen u mee naar de ‘roaring twenties’. In een half uur leert u een eenvoudige, vrolijke Charleston-dansroutine.
De Charleston was een hype in de jaren 20 en een reactie op het strenge regime van eind 19e eeuw. Het was en vorm van losbandigheid waarbij vrouwen hun haar afknipten, korte rokken gingen dragen en begonnen te roken. Charleston was voor die tijd behoorlijk onfatsoenlijk en wordt vooral in verband gebracht met de drooglegging en de Speakeasy’s (‘undergroud’ nachtclubs waar illegaal alcohol werd geschonken).

Geen ingewikkelde pasjes, geen partner nodig, voor mannen en vrouwen.

topkader

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of ons boeken? Neem dan contact op via 06-15361989 of info@whoshedo.nl